Vind jouw wandelcoach…

Lia Otte

Wandelcoaching ViaLia | Barendrecht

Gespecialiseerd in wandelcoaching voor energieherstel, eigen keuzes maken en jezelf weer in het middelpunt zetten voor hulpverleners en mantelzorgers die veel zorg dragen voor anderen maar zichzelf er in zijn kwijt dreigen te raken.

Ben jij die hulpverlener of mantelzorger die last heeft van oververmoeidheid, stress of burn-out (klachten), doordat je steeds maar piekert over hoe je alle ballen van je werk, je gezin en/of je relatie in de lucht moet houden. Loop je vast in al die piekergedachten en dreig te om te vallen?

Herken jij je hierin en ga je graag naar buiten om je hoofd te legen en tot rust te komen?

Dan is Wandelcoaching ViaLia wat voor jou!

Een stukje lopen in de buitenlucht heeft je vast wel wat geholpen. Maar het is niet zo, jammer genoeg, dat buiten de antwoorden voor het oprapen liggen. Daar kan ik, als wandelcoach, je wel bij helpen. Als wandelcoach creëer ik, met behulp van alle metaforen en werkmateriaal die de natuur ons geeft, de ruimte om met meer aandacht “stil te staan” bij wat echt belangrijk is voor jou, waar jij energie uithaalt en welke ballen jij naast je neer kan leggen of voor een tijdje minder hoog in de lucht moet houden. Hierdoor komt er overzicht, maak je keuzes die goed zijn voor jou en houd je weer energie over voor wat er echt toe doet.

Wandelcoaching kan in een individueel -, een partner- of gezin coachtraject 

In een partner- gezin coachtraject ga je samen kijken naar wat jullie nodig hebben alles goed te laten draaien. Hierbij krijg je inzicht wat jullie belangrijk vinden en hoe je elkaar daarbij zowel kan ondersteunen als ieder zijn eigen ruimte kan geven.

Wil je geen traject maar zijn er wel een bepaalde terugkerende thema’s in je leven als bijvoorbeeld keuzes maken, leren loslaten of meer rust in je leven, dan bied ik ook eenmalige stilte of thema wandelingen aan om dit onderwerp in een ander perspectief te zetten zodat je er weer mee verder kunt.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Lia Otte
Wandelcoaching ViaLia

Barendrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.