Vind jouw wandelcoach…

Jade Stultjens

Flow Wandelcoaching | Weert

Ik coach jonge vrouwen die voorbij gaan aan zichzelf, moeite hebben met afschakelen en een vol hoofd ervaren doordat ze de druk voelen om alle ballen hoog te houden en willen voldoen aan de verwachtingen van zichzelf en anderen.

Als wandelcoach én psycholoog wandel ik graag met je mee om inzicht te krijgen in wat er voor jou daadwerkelijk toe doet. We ontdekken samen waar jij energie van krijgt of voldoening door ervaart zodat je opnieuw in jouw kracht komt te staan.

‘Ik wil weer kunnen genieten zonder te veel in mijn hoofd te zitten’

Je vindt alles leuk, wilt overal bij zijn, hebt ondertussen een fijne groep mensen om je heen, maar vindt het ook belangrijk om aandacht te hebben voor je carrière en tussendoor nog gezond te leven en jezelf te blijven ontwikkelen. Je leeft je leven, maar hebt soms het idee geleefd te worden. Je gaat maar door en vindt het lastig om nee te zeggen. Wellicht herken je jezelf dan in een van de onderstaande punten:

  • Je stopt te veel energie in dingen die je niks opleveren. In plaats van stappen te zetten richting jouw verlangen gaat er veel tijd naar het scrollen op je telefoon of het doen van dingen die anderen van je verwachten.
  • Je maakt je al zorgen over de dingen die gaan komen of geweest zijn en leeft daardoor niet in het ‘hier en nu’.
  • Je kunt moeilijk afschakelen na een lange dag, ervaart een ‘vol hoofd’ en raakt vermoeid.
  • Je bent vooral bezig met wat anderen denken over jou en vindt het lastig te realiseren wat JIJ nu wil met je leven.

Logisch want je hebt veel ballen hoog te houden in deze snelle maatschappij waarin de lat hoog ligt. Je bent zeker niet de enige en gelukkig kan het anders. Hoe? Door opnieuw stil te staan bij wat er voor jou werkelijk toe doet en keuzes te maken in wat voor jou belangrijk is. Ik geloof er namelijk in dat wanneer je iets doet wat goed voelt, je ook meer in je eigen kracht komt te staan en meer voldoening ervaart.

‘Go with your flow’ traject

In het ‘Go with your own flow’ wandelcoachtraject ontdekken we samen door welke waarden en activiteiten voor jou belangrijk zijn. Ook kijken we naar jouw energiebalans. Welke dingen kosten alleen maar energie en welke dingen leveren ook daadwerkelijk energie op? Door hier meer zicht op te krijgen, leer je keuzes te maken die goed voelen. Ook ontdekken we de voor jouw waardevolle activiteiten zodat het makkelijker is om een moment voor jezelf te pakken. Het wandelen in de natuur brengt bovendien meer ruimte voor ontspanning waardoor je makkelijker af kunt schakelen na een lange dag. Daardoor ga je vol energie en kracht door het leven en volg jij jouw eigen flow.

Aandacht

Ik bied 1-1 wandelcoaching aan waarin er alle aandacht is voor jouw proces. Wandelend in de natuur ontstaat er ruimte om tot nieuwe inzichten te komen. Je bent er echt even uit, komt uit je hoofd en gaat weer terug naar je gevoel waardoor er meer rust komt. Vanuit die rust mag jij opnieuw gaan voelen wat er voor jou écht toe doet. Samen onderzoeken we welke concrete stap jij kunt zetten om stappen te zetten in de gewenste richting.

Ontdek wat wandelcoaching voor jou kan betekenen en stuur me gerust een bericht, mail of vul het contactformulier in via de website.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Jade Stultjens
Flow Wandelcoaching

Molenveldstraat 37
6001 HH Weert

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.