Vind jouw wandelcoach…

Hester van Vliet

Meer lucht Wandelcoaching | Lent

Wandelcoaching voor (jonge) ouders

Bewuster keuzes maken in een stressvol leven

In de periode van (jong) ouderschap, die ook wel ‘het spitsuur van je leven’ wordt genoemd, is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Maar dat is niet altijd gemakkelijk. Strategieën die je eerder hanteerde bij het omgaan met drukte en ingrijpende gebeurtenissen zijn niet altijd meer passend. Je merkt dat het nodig is om dingen anders te doen, maar door de stress en vermoeidheid is het moeilijk om te bepalen waar te beginnen en om bewuste keuzes te maken.

Signalen die duidelijk maken dat je niet lekker in je vel zit zijn bijvoorbeeld: een voortdurend onrustig gevoel, spierspanning of hoofdpijn, weinig energie, somberheid, prikkelbaarheid en/of veel piekeren en twijfelen.

Aandacht voor jou

Wanneer je dit herkent, kan wandelcoaching je helpen om meer tot rust te komen, om milder te zijn voor jezelf, je inzicht in jezelf te vergroten en heldere en concrete keuzes te maken. Het in beweging zijn in de natuur werkt daarbij heel ondersteunend. Mijn coaching richt zich onder meer op het verhelderen van jouw behoeften en sterke kanten. We onderzoeken hoe je stappen kunt zetten die er voor jou toe doen en die jou goed doen. Hierdoor zorg je beter voor jezelf, waardoor je er ook vaker echt kunt zijn voor belangrijke anderen.

Over mij

Met een gezin met twee dochters in de basisschoolleeftijd ken ik ook uit eigen ervaring de uitdagingen van deze levensfase. Ik heb een achtergrond als psycholoog en kan in mijn werk als wandelcoach mijn empathische en analytische kant goed met elkaar combineren. Hierdoor kan ik de begeleiding bieden die jou helpt om in relatief korte tijd belangrijke veranderingen in gang te zetten.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ontmoet je graag!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Hester van Vliet
Meer lucht Wandelcoaching

Lent

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.