Vind jouw wandelcoach…

Heleen Hoogendam

Hoogendam Coaching | Lekkerkerk

Actief als loopbaancoach wat ik graag wandelend doe. Waar zit je talent, wat heb je nodig om tot bloei te komen?

Loopbaankeuzes

Graag help ik jou om keuzes te maken, te onderzoeken waar je goed in bent, zodat je ergens kan gaan werken waar je goed uit de verf komt. Het kan ook zijn dat je op de goede plek zit, maar toch stress ervaart of last hebt van bepaalde dingen. Ook daarmee kunnen we aan de slag.

Ontspannen

Wil je gewoon eens een klankbord, praten met iemand die niet oordeelt,  in de natuur die geen mening heeft… Ook dat kan, gewoon ontspannen wandelen en tot rust komen. Kijk wat de natuur voor je doet, waarbij ik aansluit op jouw behoefte.

Focus

Ben je met 100 dingen tegelijk bezig, ben je onrustig, begin je steeds iets en maak je het niet af? Doe je alles maar half? Heb je daar last van en wil je je gaan richten op een helder doel? Ook daar kan ik je in ondersteunen. Zowel in werk- en privésituaties.

Kleine stappen

Ik ben ervan overtuigd dat hele kleine stappen in je eigen tempo beter werken om je doelen te bereiken. Kleine haalbare stapjes hebben grote kans op succes en dat smaakt naar meer.

Leestip: De kunst van Kaizen van R. Maurer. Welke kleine stap naar verandering kan jij vandaag zetten?

Programma

Ik werk niet met kant en klare programma’s, ik kijk samen met jou wat bij je past. Geen enkel coachtraject is hetzelfde, want jij en jouw coachvraag zijn uniek.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Heleen Hoogendam
Hoogendam Coaching

Lekkerkerk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.