Vind jouw wandelcoach…

Gerda Huiskamp

Vitaal Bewegen.nu | Dordrecht

Met Vitaal Bewegen.nu help ik  je weer energiek en vitaal in het leven te staan.
Is het je allemaal te veel? Ervaar je stress, heb je klachten van overspannenheid of een burn-out?

Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel?

Zit je in een levensfase waarin je een nieuwe stap voorwaarts wilt maken.

Heb je ondersteuning nodig bij het maken van belangrijke keuzes in je leven.

Wil je gewoon eens dat er iemand goed luistert en je helpt de boel op een rijtje te zetten?

Met mijn bedrijf Vitaal Bewegen bied ik Wandelcoaching en Runningtherapie.

Wandelcoaching

Als Wandelcoach neem ik je mee de natuur in en help ik je letterlijke en figuurlijk (weer) in beweging te komen.

Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Door te wandelen ontstaat er ruimte en rust om na te denken en los te komen. De natuur werkt rustgevend en helpt jou beter te luisteren naar jezelf. De combinatie van coachen en in beweging zijn in de natuur vormt een krachtig concept.

Tijdens een gratis en vrijblijvende kennismakingswandeling kijken we wat je precies nodig hebt. Een wandelcoach sessie duurt anderhalf uur. De wandelingen vinden plaats in de prachtige Dordtse Biesbosch.

Heb jij een andere voorkeur laat het me weten dan kijken we naar de mogelijkheden.

Met wandelcoaching kun je onderzoeken wat jou belemmert en ontdekken waar je kracht ligt. Samen werken we toe naar jouw wensen. Ik kijk graag vooruit en geloof dat de focus op jouw mogelijkheden je verder zullen brengen dan de focus op jouw problemen.

Ik loop letterlijk en figuurlijk met je mee, we zijn echt samen op pad.

Runningtherapie

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van een rustige duurloop.

Een gezonde dosis lichaamsbeweging in de buitenlucht is een doeltreffende manier om jouw somberheid, overspannenheid of burn-out te bestrijden. Het doel van Runningtherapie is om zonder prestatiedruk in beweging te zijn in de natuur.

Het is een rustige duurloop waarbij je geen prestatie hoeft te leveren, maar ontspanning en het met plezier leren lopen staan voorop. Regelmatig naar buiten gaan om te bewegen is één van de eenvoudigste en meest effectieve manier om het leven leuker, gezonder en evenwichtiger te maken. Bij Runningtherapie ligt de nadruk op actief genieten van de natuur; een gezonde dosis lichaamsbeweging in de buitenlucht

Het buiten bewegen houdt lichaam en geest vitaal.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Gerda Huiskamp
Vitaal Bewegen.nu

Haringvlietstraat 239
3313 ED Dordrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.