Vind jouw wandelcoach…

Gaby Hutjes

stiltecoaching | Oosterbeek, Arnhem

Gespecialiseerd in: jou meer rust en stilte in jezelf te laten ervaren en daardoor (h)erkennen wat je nodig hebt, herstellen van stress en leven en werken met meer voldoening.

Ben jij een kei in het zorgen voor anderen en vergeet je soms jezelf? Waardoor je een vol hoofd hebt, intens moe bent en onrust voelt in je lijf? En ga je maar door?

Of wil je rust, ontspannen en energie… ?

wandelen en stilstaan, in de natuur en bij jezelf

In een individueel wandelcoachtraject zal je vanaf je eerste wandeling ook weer rust en vertrouwen ervaren. Heb je energie. Maak je keuzes waar je tevreden over bent. Neem je momenten voor jezelf. En voel je weer enthousiasme om je ideeën vorm te geven.
Vertragen, aandacht voor jezelf, je zintuigen en de (stads)natuur gaan daar een grote bijdrage aan leveren.
Ik heb zelf ervaren hoe het is om overbelast te zijn en met een lege batterij nog verder te gaan. Tot ik leerde dat het anders kan. Daarom loop ik graag met je mee. Soms zullen we stilstaan of stil zijn en luisteren, kijken, verwonderen. Ik coach met respect, compassie en creativiteit.

stap naar je innerlijke rust

Als je het contact met jezelf en je behoeften en verlangens bent kwijtgeraakt, heb je misschien handvatten nodig om weer goed voor jezelf te gaan zorgen. Een serie van drie coachwandelingen over innerlijke rust in een kleine groep is dan een aantrekkelijke stap die je kan zetten. In een veilige sfeer voel je herkenning, leer je van jezelf en van elkaar en ga je weer innerlijke rust ervaren. Je ervaringen ga je inpassen in je dagelijks leven. Voordeel: de investering voor coaching in een groep ligt lager dan voor een individuele coachwandeling.

stresspreventie voor leerkrachten

Een training in de natuur voor iedereen die ondanks een hoge werkdruk ontspannen wil werken en leven en effectieve manieren zoekt om met stress om te gaan. En voor scholen die actief beleid willen voeren op stresspreventie, veilig werkklimaat, (grenzen durven stellen), preventief ziekteverzuim en veerkracht. Met collega wandelcoaches en trainers geef ik deze training stresspreventie.

niet alleen wandelcoaching

Bij stiltecoaching ben je naast wandelcoaching (individueel en in kleine groepen) ook aan het goede adres voor verstilde activiteiten zoals ’laad je met rust’ wandelingen en soundwalks en voor inspirerende belevingsroutes in de natuur of in de stad. Jullie wandelingen maak ik naar wens ook op maat. Met collega wandelcoaches geef ik trainingen stresspreventie in de natuur.

Probeer zelf hoe het is om meer rust, energie én inspiratie op te doen!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Gaby Hutjes
stiltecoaching

Jan van Embdenweg 24
6861 ZT Oosterbeek

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.