Vind jouw wandelcoach…

Evelijn in ’t Veld

Doorlopend pad | Dordrecht

Gespecialiseerd in wandelcoaching bij verlies. Midden in de natuur ontvang ik je voor twee dagen intensieve begeleiding in mijn heerlijke woning in de natuur. Daar vind je ontspanning en verdieping en verstilling om kracht te hervinden en te ontdekken wat je helpt de pijn dragelijk te maken.

“Zoals de dag uit de nacht treedt, treedt het leven uit de dood, er is liefde die niet sterft”

Rouw kent geen eindpunt maar is een levenslang traject, niet iets wat te verwerken is maar wat dynamisch mee beweegt met je leven en zich blijft ontvouwen.
Het vraagt om een nieuwe zoektocht en herijking en activeert de geschiedenis van eerdere verliezen.
Hoe je toen afscheid nam kan bepalen hoe je nu afscheid neemt. Dat is je eigen unieke manier, Dynamisch en wisselend, soms helpend en soms belemmerend.

Ik neem je mee naar buiten en binnen. We gaan stilstaan en in beweging komen met een eigen kompas.
Door nieuwe inzichten mobiliseer je je veerkracht en daardoor je draagkracht.
Je verblijf bij mij is een time out van moeten en druk waar alles mag en kan zijn zoals het is.

Wat bied ik jou?

Je bent mijn gast in mijn huis grenzend aan een prachtig natuurgebied in Drenthe.
Daar heb je naast je eigen kamer, een open haard en sauna en luxe badkamer tot je beschikking en je verblijf is geheel verzorgd.
Samen gaan we vier wandelcoach wandelingen maken en er is ook tijd voor verstilling en als je wilt een energiebehandeling of gewoon een wijntje bij de haard.
Warmte en veiligheid en betrokkenheid is wat ik bied en al wandelend, pratend en kijkend naar binnen en buiten vormen zich nieuwe inzichten die je gaan helpen om de machteloosheid van het verdriet weer te transformeren in groei en kracht.

Je bent welkom om een afspraak te maken per mail waarin je kunt aangeven op welk moment je door mij gebeld wilt worden.
Samen bespreken we jouw wensen voor deze dagen. Het verblijf bied ik jou aan je betaalt enkel de vier coachingswandelingen.

Rouwen doe je niet alleen.

Na afloop bied ik je graag een vervolg door per email contact te houden over je voortgang.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Evelijn in ’t Veld
Doorlopend Pad

Bankastraat 157
3312 GC Dordrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.