Vind jouw wandelcoach…

Diana van der Zwart-’t Zand

WandelZicht | Voorburg-Leidschendam

Ik ga samen met jou buiten in de natuur, stap-voor-stap op weg naar meer inzicht voor uitzicht op, het leven dat jij wilt leiden en op de stappen die jou daar brengen.

Ongenoegen, onrust, stress?

Man of vrouw, jong of oud, werkzaam of niet. Iedereen komt – vroeg of laat – in een situatie terecht waarin het echt niet meer lekker loopt. Last van twijfel, een verstoorde relatie of misschien teveel tijd, zorg en aandacht voor werk, gezin of aan voor anderen. Zaken die jouw rust verstoren, stress veroorzaken of een langdurig onbehagelijk gevoel opleveren. Wat te doen, hoe aan te pakken, wat eerst, wanneer en hoe?

Impact

Wat het ook is, jij hebt er nu last van. Je voelt je misschien ondergewaardeerd, ongezien, niet gehoord of onrechtvaardig behandeld. Misschien wil je de controle niet loslaten, ben je te perfectionistisch en voel jij je onnodig te verantwoordelijk. Vaak speelt onzekerheid, angst voor falen of fouten maken ook een rol. Je piekert, voelt je gespannen, slaapt slecht en je ervaart stress en onrust. Hoe dan ook, niet echt fijn. Samen in de frisse lucht kijken wij met een frisse blik naar de situatie zoals die nú is, wat de impact is op jou en wat jij het liefst zou willen.

Met inzicht naar uitzicht

Ik ga samen met jou, stap-voor-stap in de natuur, de weg bewandelen naar meer inzicht om jouw ultieme wens waar te maken. Samen bekijken wij welke hobbels en valkuilen jij op jouw weg tegenkomt en welke inzichten de natuur jou daarbij biedt. Zo krijg je uitzicht op het leven dat jij wilt leiden en welke stappen jou daar brengen.

Wie ben ik

Diana van der Zwart (1960), communicatieadviseur en wandelcoach, woonachtig in de regio Den Haag, getrouwd en 1 zoon.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Diana van der Zwart-’t Zand
WandelZicht

Voorburg-Leidschendam

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.