Vind jouw wandelcoach…

Agnes van Rossum

De Piekerspecialist | Utrecht

Gespecialiseerd in: wandelcoaching bij piekeren, bij stress- en burn-out klachten. Samen op weg naar rust in je hoofd en lijf, meer zelfvertrouwen en tevredenheid.

Pieker jij je suf?

Pieker je over veranderingen in je leven, je werk, je gezin, je gezondheid, relaties, zingeving of de toekomst? Eindeloos malen, en maar niet tot een oplossing komen. Herken je dat? Voel je je steeds vaker moe, gestrest, (faal)angstig, onrustig, opgejaagd, gespannen of onzeker? Leg je de lat hoog en ben je snel kritisch op jezelf? Heb je het gevoel steeds te kort te schieten?

Hoe zou het zijn als…. je hoofd leeg is?

Stel je eens voor dat je rust, ruimte en leegheid voelt in je hoofd? Dat je dagelijkse dingen en moeilijke situaties ‘gewoon’ los kunt laten. Dat je met compassie en mildheid naar jezelf en anderen kunt kijken. Hoe zou het zijn als je je krachtig en zelfverzekerd zou voelen, de energie hebt om dát te doen wat jij belangrijk vindt en jou echt plezier geeft? Dat je JA kunt zeggen tegen wat goed voor jou voelt, je niet meer zo druk maakt over wat anderen daar van zouden kunnen vinden en je dus gemakkelijker eigen keuzes kan maken. Hoe zou dat anders zijn? Wat zou je dan doen?

Verandering begint bij jezelf

Vastzitten in je gedachten gaat vaak samen met vastzitten in een bepaald aspect van je leven. Als je beseft en gaat ervaren dat je zelf invloed hebt op je leven en er meerdere mogelijkheden zijn, dan gaat de weg naar verandering open. En het begint met leren naar kijken naar je gedachten en niet vanuit je gedachten.

Van inzicht in piekergedachten….  naar rust in je hoofd

Als psycholoog en wandelcoach help ik je op een laagdrempelige en natuurlijke manier naar rust in je hoofd en je lijf. De natuur en het wandelen draagt heel effectief bij aan ontspanning, vermindering van stress, waarbij gedachten en gevoelens in beweging komen en ze de ruimte krijgen. Je gaat zicht krijgen op je (belemmerende) gedachtenpatronen en emoties die daarmee gepaard gaan. Je krijgt handvatten om daar anders mee om te gaan, zodat ze minder invloed op je hebben. Je leer hoe je je niet (altijd) meer hoeft te laten leiden door je angsten of dat stemmetje in je hoofd. Je leert hoe je je zelfvertrouwen vergroot, positiever en milder over jezelf gaat denken. Wil jij dat ook?

Kom, zet je eerste stap en wandel met me mee!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Agnes van Rossum
De Piekerspecialist

’t Zand 19
3544 NC Utrecht

Deze wandelcoach heeft de Wandelcoachopleiding met succes afgerond

Gediplomeerde Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.