Digitaal werkboek & drie podcasts

Bonusmateriaal bij mijn boek ‘Op weg naar plezier in je werk’

Heb je mijn wandelboek ‘Op weg naar plezier in je werk’ gekocht?

Dan kun je hier gratis de bijbehorende bonussen downloaden.

Digitaal werkboek

Het werkboek is prachtig en overzichtelijk vormgegeven en geeft je de mogelijkheid om de antwoorden op de oefeningen en vragen te noteren zodat je een persoonlijk document creëert.

Met dit persoonlijke document doe je niet alleen nieuwe heldere en coherente ontdekkingen over jezelf, maar kun je ook gerichte stappen nemen op weg naar plezier in je werk.

Drie wandelpodcasts voor in de natuur

Wandel je in het bos, langs het water of het strand, beluister dan de gratis podcasts behorende bij enkele oefeningen.

Podcast 1. De Basiswandeling

De basiswandeling doe je aan de start van elke wandeling. Je kunt het doen voor elke oefening of opdracht, maar je kunt er ook een gewoonte van maken om dagelijks zo’n wandeling te maken. Alleen dit al zal je leven ingrijpend veranderen.

Maar de basiswandeling zullen je antwoorden op de vragen authentieker en natuurlijker maken. Want de wandel- en thuisopdrachten vragen denk- en doe- en ervaringswerk. Voor dat je het weet stort je je van de ene activiteit in de andere. En zo kun je ook aan de wandel gaan: hup op de fiets of in de auto, door het verkeer naar je wandelplek. Schoenen aan en wandelen maar.

Maar dat is jammer. Voor je het weet zit je nog steeds met je gedachten bij je werk of gezin. Je profiteert dan niet ten volle van de wandeling en de effecten van de natuur.

Om te zorgen dat je met aandacht begint, maakte ik de basiswandeling. Het is een fijne manier om de wandelingen te beginnen. Je concentreert je op je lichaam en de natuur. Je maakt je hoofd helder. Zo heb je energie en ruimte om straks aan de opdrachten te beginnen. Deze wandeloefening gaat in vijf stappen, en je kunt hem in ongeveer 15 minuten uitvoeren.

Podcast 2. Wandeloefening: ‘Loop je flow los in het bos’

‘Loop je flow los in het bos’ is een van de oefeningen die hoort bij Hoofdstuk 2 ‘Wat geeft plezier en energie?’, uit het boek. Met deze wandeloefening kun je ontdekken hoe het zit met jouw ‘flow’. Je kijkt naar hoogtepunten uit het verleden en onderzoekt wat maakt dat het een hoogtepunt was. Vergeet niet je onlinewerkboek en je fototoestel mee te nemen de natuur in. De wandelopdracht is opgebouwd uit 4 stappen en vraagt ongeveer een anderhalf uur.

Podcast 3. Wandelopdracht: ‘Concrete stappen maken’

Aan het einde van hoofdstuk 2 ‘Wat geeft plezier en energie?’ laat je al je antwoorden en ervaringen op en bij de verschillende oefeningen en opdrachten nog eens op je inwerken. Wat wordt duidelijk? Hoe kun je je flow vergroten? Hoe goed pas je bij de organisatie waar je nu werkt? Hoe kun je de match vergroten? Welke acties ga je nemen?

Met deze wandelopdracht zet je alles op een rij om je eerste concrete stappen te zetten zodat je nu al op weg gaat naar meer plezier in je werk. Aan het begin van de wandeling doe je de basiswandeling om bij jezelf te komen en in de natuur aan te komen, voor het optimale resultaat. Neem dan volgende vragen en actiepunten samen met me door. Neem het heft in eigen handen. Dan gaat er echt wat gebeuren!

Hoe ontvang je het gratis werkboek en de wandelpodcasts?

Simpel! Meld je hieronder aan voor onze gratis 2-wekelijkse e-zine en je ontvangt direct een e-mail met de link naar de download-pagina met het werkboek en de 3 podcasts.

Alle informatie over het boek ‘Op weg naar plezier in je werk’, waar deze bonussen bij horen, vind je hier

Mail me het werkboek en de podcasts:

dit veld niet invullen s.v.p.

Ons gratis 2-wekelijkse e-zine bevat tips, ervaringen, inspiratie en wandelcoachnieuws. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden. Heb je je al eerder aangemeld? Geen probleem, je zult het e-zine dan niet ‘dubbel’ gaan ontvangen.