De Basiswandeling

Zó gaat je coachwandeling over wat er werkelijk toe doet

Coachees komen bij een coachafspraak soms nog bellend aanlopen, hebben in de file gestaan, keihard gefietst om op tijd te komen, of een gebroken nacht gehad door een ziek kind. Als je dan meteen in gesprek gaat neem je die gestreste energie mee je coachwandeling in.

Daarom is de basiswandeling zo’n verademing. Het helpt je coachee om bewust aan te komen in het bos, uit zijn hoofd te komen en het lichaam te voelen. Met de basiswandeling zet je coachee zijn zintuigen op scherp, voelt de wind door zijn haren (of op zijn kale bol) en de zon op zijn huid. Hij voelt hoe de frisse lucht zijn longen binnenstroomt. Je coachee komt op adem, de stress vloeit uit zijn lichaam en hij ziet ook wáár hij wandelt: in de natuur. Hij voelt zichzélf weer, is meer méns geworden.

Basiswandeling Mindful met elke stap

De Basiswandeling (podcast)

Ik heb de basiswandeling (ook: ‘Mindful met elke stap’) ingesproken voor jou! Om zelf te ervaren en in te zetten in je wandelcoaching.

In 9 minuten neem ik je mee op een ontspannende wandeling. Pas hem een beetje aan, aan het begin en eind en ga het vruchtbare effect ervan merken. Na de basiswandeling heb jij als wandelcoach een prachtig uitgangspunt om te spreken over dát wat er echt toe doet!

Vul in voor de podcast:

dit veld niet invullen s.v.p.

Ons gratis 2-wekelijkse e-zine bevat tips, ervaringen, inspiratie en wandelcoachnieuws. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden. Heb je je al eerder aangemeld? Geen probleem, je zult het e-zine dan niet ‘dubbel’ gaan ontvangen.