Vind jouw wandelcoach…

Suzanne Molenaar

Molenaar Coaching & Training | ’s-Hertogenbosch

Gespecialiseerd in vraagstukken omtrent stress en je overweldigd voelen door alles wat er speelt in je leven. Je hebt behoefte aan meer ruimte voor jezelf en je energieker voelen.

Welkom! Wat fijn dat je op mijn profiel kijkt. Misschien voelt het niet fijn, omdat je bepaalde problemen ervaart. Door hier te kijken zet je al een eerste stap op weg naar verbetering van je situatie en dat is heel positief! Heb je last van stress, of lukt het niet een belangrijk besluit te nemen, of twijfel je of je iets wel kan? Laten we het er eens over hebben tijdens een wandelcoach-gesprek.

Met wat voor een vragen kun je bij mij terecht?

  • Te veel ballen om in de lucht te houden (zakelijk en privé)

Het leven is vol en druk en jij bent cruciaal om ervoor te zorgen dat alles door blijft draaien. Je bent daar ook goed in, maar is het nog wel leuk? En doe je wel de dingen waar jij zelf energie krijgt? Wellicht is door zorg voor gezin, ouders of partner in combinatie met een drukke baan nog maar weinig tijd voor jezelf. Hoe lang houd je dit nog vol? Misschien goed om samen te kijken hoe je al deze taken en verantwoordelijkheden beter in balans brengt en ruimte creëert voor jezelf.

  • Jezelf niet goed genoeg vinden (of het gevoel hebt dat anderen je niet goed genoeg vinden) 

Aan de éne kant weet je prima waar je goed in bent en wat je talenten zijn, maar soms lijken anderen dat niet altijd te herkennen. En dan twijfel jezelf soms ook. Het is spannend om te zeggen wat je wil en wat je ambities zijn, want misschien word je afgewezen? Deze situatie levert stress en frustratie op. In een coachtraject kunnen we onderzoeken waar dit vandaan en hoe je dit kunt ombuigen naar een positiever beeld van jezelf en je capaciteiten.

Mijn specialisaties

Door de jaren heen heb ik me verschillende methoden en technieken eigen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ik een ruime keuze heb aan technieken om in te zetten om jou goed te begeleiden naar antwoorden en oplossingen. Ik ben erg enthousiast over wandelcoaching & NLP omdat het op een oplossingsgerichte manier kijkt naar vraagstukken.

Werkwijze

We beginnen altijd met een verkennend gesprek. Dat kan zowel online als via een wandeling in de natuur. Is er een klik en vertrouwen dat we samen jouw vraagstuk verder kunnen helpen? Dan spreken we af op welke dag en tijd we samen aan de slag gaan. Ik maak tevens een inschatting voor het aantal afspraken (gemiddeld ligt dit tussen de 5-8 gesprekken).
Ik kijk ernaar uit je te spreken!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Suzanne Molenaar
Molenaar Coaching & Training

’s-Hertogenbosch

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.