Vind jouw wandelcoach…

Ronald Kruizinga

Wandel-Bewust| Velserbroek

Wandelcoaching voor mantelzorgers die door lichamelijke en mentale overbelasting de balans en structuur in het dagelijks leven niet meer zien.

Als mantelzorger kom je vaak op de tweede plaats. Door de omstandigheden maar heel vaak ook omdat het nu eenmaal ‘normaal’ is dat de ander alle aandacht krijgt.

Als je ouder, partner, of kind een (chronische) ziekte of handicap heeft gaat de aandacht (bijna) altijd naar hem of haar. Maar jij wil je verhaal ook wel eens kwijt. Je voelt je wel eens vergeten of achtergesteld. Misschien wordt het je af en toe even te veel. Heel normaal, maar je vindt dat je dat eigenlijk niet mag zeggen.

Even tijd voor jezelf

Ik neem je mee de natuur in, waar we wandelend praten over jouw situatie. Even tijd voor jezelf en jouw verhaal. Wat houdt je bezig, wat vind je moeilijk. Maar ook je wensen komen aan bod.

Ja, je mag als mantelzorger ook wensen hebben. Die houden je namelijk op de been.

Vind en bewaak je eigen grenzen: jij bepaalt wat wel en niet kan.

De coaching is gericht op wat wél kan, en hoe je dat kan bereiken. Obstakels en weerstanden worden duidelijker en stap voor stap komen oplossingen in zicht. De controle terug krijgen en weten hoe je die kan houden.

Druk in je hoofd? Altijd aan het regelen? Vind de ontspanning en de prachtige duinen.

Je hebt het altijd druk, staat steeds voor iedereen klaar. Het wordt je langzaam allemaal te veel en wordt steeds vaker moe wakker. In het prachtige Nationaal Park De Kennemer Duinen komt je helemaal tot rust. Het wandelen doet je goed maar als het nodig is ook de ontspanningsoefeningen die we doen.

Zorg voor jezelf, zodat je ook voor die ander kan zorgen.

Het programma helpt je weer rust en ontspanning te vinden, balans te herstellen en keuzes te maken die er voor zorgen dat dat ook zo blijft.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Ronald Kruizinga
Wandel-Bewust

Velserbroek

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.