Vind jouw wandelcoach…

Renata van Doorn

Reset Your Body & Mind | Bilthoven

Coaching voor bedrijven en medewerkers/Provincie Utrecht en omgeving.
Ik werk vanuit mijn prachtige praktijk in Bilthoven of ga naar de mensen toe. Ik werk met mensen die last hebben van stress gerelateerde klachten en met mensen die fit/gezond willen blijven en/of dit willen worden.

Voor wie? Mannen en vrouwen tussen de 30 en 65 jaar die gedeeltelijk of helemaal ziek zijn gemeld, of die herstelde zijn en weer aan het arbeidsproces aan deelnemen. Maar ook voor medewerkers die graag fysiek en/of mentaal gezond willen blijven om zo het optimale plezier uit werk en privé te kunnen halen.

Weer fit worden of fit blijven? Heerlijk, coaching sessies in de natuur! Je lichaam komt in beweging, net als je gedachten en gevoelens. Rustgevend, ontspannen, laagdrempelig maar soms ook uitdagend en grens verleggend.

Preventie Het preventie plan zorgt dat mensen niet uitvallen door ziekte. Tijdens dit traject wordt er gewandeld op diverse niveau ’s. Je hele levensstijl, prive en werk word onder de loep te genomen en zo voorkom je uitval door ziekte.

Uitval Herken jij in jezelf of bij een medewerker de volgende symptomen; je bent gestrest, je piekert, bent kribbig, je moet heel veel van jezelf maar je bent nooit helemaal tevreden, je zit niet goed in je vel, je bent erg moe, je komt niet uit de verf op je werk, je lijf voelt al te lang gespannen. Kortom het gaat niet goed met je en je bent toe aan verandering. Dan kan het Walk, Talk & Reset traject een uitkomst bieden.

Nazorg Ben je hersteld, maar bang voor een terugval? Heb je dat extra steuntje of een plan nodig? Samen kijken wij naar wat je geleerd hebt tijdens je ziekte periode en hoe jij of je medewerker zijn haar valkuilen leert herkennen om hier niet weer in te vallen.

Walk, Talk & Reset is een vorm van coachen waarbij we wandelen in de natuur en ik de natuur actief kan inzetten in het gesprek. Je neemt makkelijker afstand van het dagelijks leven en in een wisselende natuurlijke omgeving kun je inzichten beter onthouden, waardoor ze ook beter doorwerken. Deze coachingsessie werkt daarom vaak sneller, laagdrempeliger en plezieriger dan traditionele (binnen)therapie. Geen pad is hetzelfde dus het verloop van het traject ook niet, het is persoonlijk en op maat gemaakt traject.

Ben jij een betrokken werkgever? Ga jij voor jezelf zorgen en wil jij: Weer lachen, stralen en vol energie zitten? Of heb je gewoonweg even ondersteuning nodig om aan je fysieke en/of mentale gezondheid te werken, maar op een rustige manier.

Kijk op mijn website en neem vrijblijvend contact met mij op.

Bezoek voor meer informatie de website van Renata
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Renata van Doorn
Reset Your Body & Mind

Overboslaan 15
3722 BJ Bilthoven

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.