Vind jouw wandelcoach…

Petra Heeren-Hoff

Vrijmoedig wandelcoaching | Wolfheze

Gespecialiseerd in hoogbegaafdheid: Wandelt met mensen waarvan het hoofd nooit stilstaat, die veel ballen in de lucht houden en op hoog niveau presteren.
Specialisatie op het gebied van Shinrin-yoku: de Japanse kunst van het bosbaden.

Altijd druk

Een drukke, overvolle agenda, veel ballen die in de lucht gehouden moeten worden, altijd racen om te zorgen dat de dingen op tijd geregeld zijn. Je weet dat er meer is, een hoger doel in het leven, maar weet niet hoe daar te komen. Niet toekomen aan wat jij eigenlijk heel hard nodig hebt: rust, tijd voor jezelf, bewust genieten van wat er is, ruimte maken om je eigen doelen weer voor ogen te krijgen.

Altijd moe

Staat jouw hoofd nooit stil? Leg jij de lat hoog voor jezelf en zet je jezelf constant onder druk om te presteren (in werk, gezin of zorgtaken), maar kom je (te) vaak tot niets? Heb je het gevoel dat je er nooit echt helemaal bij hoort? Ben je ‘s avonds helemaal kapot? Te moe om nog leuke dingen te ondernemen met je partner, kinderen of vrienden?

Je merkt dat je op het randje balanceert. Je wil het anders doen, maar het lukt niet.

Wandel naar ontspanning

Ga mee het bos in en samen lopen we naar ontspanning, een vrij gevoel en vernieuwde kracht om de dingen vanuit je hart op te pakken.

Je maakt weer verbinding met je gevoel, laat los wat je niet meer nodig hebt en geeft jezelf de ruimte om te doen wat je echt wilt.

Laat de natuur je inspireren met vormen, kleuren, geuren en rust. Ik laat je de bijzondere effecten van de natuur ervaren en toon je hoe je het ritme van de seizoenen kan gebruiken in je eigen ontdekkingstocht.

Wees vrij en moedig, zet die eerste stap en je pad ontvouwt zich voor je.

Mijn specialisatie: Shinrin-yoku en hoogbegaafdheid

Shinrin-yoku, de Japanse kunst van het bosbaden.

In Japan weet men het al langer: de weg naar een gezonder, productiever en gelukkiger leven leidt door het bos. Meditatieve boswandelingen zijn er een populaire therapie tegen stress, futloosheid en andere kwalen. Volgens het Japanse principe shinrin-yoku (bosbaden) heeft de natuur niet alleen het vermogen haar bezoekers te verwonderen en te laten ontspannen, maar vergroot zij ook ons fysieke, mentale en emotionele welzijn: bloeddruk, hartslag en cortisolniveau dalen opvallend, de concentratie en het probleemoplossend vermogen nemen toe.

Met behulp van eenvoudige oefeningen waarbij je de omgeving bewuster leert waarnemen en alle zintuigen getraind worden, laat ik je zien hoe je via de natuur weer in verbinding kunt komen met jezelf.

Herken jij jezelf in een of meerdere van de volgende woorden: autonoom denker, rijkgeschakeerd gevoelsleven, gedreven en nieuwsgierig, scheppingsgericht, intelligent en sensitief? Dan kunnen we een mooie gelaagdheid aanbrengen in onze wandeltocht: de herkenning en erkenning van hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit helpt met het ten volle kunnen begrijpen en (her)ontdekken van jouw levenspad.

Wandelcoaching

Samen op pad, de natuur in. Praten over dingen die je dwars zitten, waar je in vastgelopen bent. Of over ideeën die je hebt, en die je wilt gaan realiseren, en je nog net een zetje nodig hebt om er echt mee aan de slag te gaan. Ruimte maken in je hoofd, in je hart. Kijken naar hoe de natuur beweegt, zich ontwikkelt, doorgaat. Genieten van de wind, de regen, de zon op je wangen. En ondertussen, al wandelend nieuwe paden verkennen en jezelf letterlijk de ruimte geven om te zijn wie je bent. Zonder pretenties, zonder maskers.

Wandelen door inspirerende natuur om:

  • inzichten te krijgen die je helpen uitdagingen in je leven aan te gaan,
  • nieuwe ideeën op te doen voor de toekomst,
  • zaken helder op een rij te krijgen: waar ligt jouw passie? Wat is jouw prioriteit in het leven? Waar wil je naar toe? Welke stappen ga je daarvoor zetten?
  • je vrijer te voelen en vol moed je eigen weg te gaan.

Spreekt dit jou aan? Mail of bel me dan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bezoek voor meer informatie de website van Petra
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Petra Heeren-Hoff
Vrijmoedig wandelcoaching

Oude Kloosterweg 1
6874 AA Wolfheze

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.