Vind jouw wandelcoach…

Paulies Coffeng-te Ronde

OpPad met Paulies | Renkum

Gespecialiseerd in: wandelcoaching bij vermoeidheid, stress, burnout en het (terug)vinden van werkplezier.

Je gaat maar door op je werk, maar echt plezier heb je er niet meer in. Soms twijfel je of de functie waarin je werkt nog wel bij je past, maar echt uitspreken durf je dit niet. Je vraagt je af wat je dan zou willen of kunnen, maar komt hier niet uit. Je werk kost je veel energie waardoor je weinig energie overhoudt voor je hobby’s of een gezellige activiteit met vrienden. Misschien loop je continu op je tenen of voel je je juist verveeld en lijkt een burn-out of bore-out steeds dichterbij te komen.

Kwaliteiten en talenten

Je bent hierin niet de enige en ik kan je hierbij helpen. Samen gaan we op pad om te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen en waar jij energie van krijgt. Je krijgt zicht op jouw kwaliteiten en talenten en hoe je die beter in kan gaan zetten zodat je (weer) met plezier gaat werken en energie overhoudt voor andere leuke activiteiten. Er is namelijk een sterk verband tussen het juist inzetten van jouw talenten en het ervaren van werkplezier! Samen gaan we al wandelend op pad in de natuur. Je zal merken dat de natuur je energie geeft en dat er ruimte komt om na te denken over wat je anders zou willen.

Resultaat

We onderzoeken welke stappen je gaat zetten waarbij we de natuur gebruiken als inspiratiebron. Kleine aanpassingen in je huidige baan zodat het weer leuk wordt? Of juist een carrièreswitch met uitdagende doelen? Ben jij er klaar voor? Je merkt in ieder geval gelijk resultaat.

Wandelomgeving

We wandelen in het prachtige Renkums Beekdal. Wil je liever op een andere locatie wandelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Contact

Kijk eens op mijn website of neem contact met mij op als je nog vragen hebt of graag met mij op pad wilt gaan.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Paulies Coffeng-te Ronde
Renkum

Europalaan 124
6871 XX Renkum

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.