Vind jouw wandelcoach…

Paul van Venrooij

Paul’s Buitencoaching | Landgraaf

Wandelcoach met specialisaties in burn-out preventie, begeleiding, natraject of VIP gesprek van 4 uren.

Een burn-out is letterlijk opgebrand zijn. Je kunt mentaal en lichamelijk opgebrand raken.  Bankhangen of in de stoel zitten en tot niets meer komen is een van de burn-out symptomen. Vaak kunnen mensen die burn-out zijn niet meer normaal slapen. Ze worden na een uurtje slaap al klaarwakker en denken aan van alles en nog wat. Je bent moe, ook als je wakker bent. Je sleept je door de dag heen en hoofd of lichaam zijn niet meer in staat een heldere of krachtige steun te zijn.

Moet je helemaal burn-out zijn voor een wandeltraject?

Ook voor iedereen die vage burn-out signalen heeft en aanvoelt dat het geestelijk en lichamelijk een ongewenste kant op gaat is er Paul’s Buitencoaching. Het voorkomen van een burn-out is wenselijk. Hindernissen zijn er om genomen te worden. Het vreemde is dat je hindernissen niet eens meer ziet.

In het burn-out preventietraject gaan we wandelend in op jouw dagelijkse hindernissen en zoeken oplossingen..

Wat als je burn-out bent?

Meestal bouw je een burn-out in jaren op. Dat gaat ongemerkt. Het sluipt er heel langzaam in. Het onderkennen of herkennen van geestelijke of lichamelijke signalen is een belangrijke stap. Er zijn een aantal fases die je als burn-out mens door moet. Die fasen komen tijdens het burn-out begeleidingstraject aan de orde. Paul’s Buitencoaching helpt je wandelend op weg door de verschillende fases en ervaringen. Stap voor stap kom je uit de burn-out.

In het burn-out traject gaan we wandelend in op signalen, herstel en nieuwe inzichten zodat jij opgewekt een volgende levensfase in kunt stappen.

Hoe gaat het na een burn-out verder?

Als je eenmaal een burn-out hebt gehad, dan is hervatten van het werk best wel spannend. Tijdens de werkhervatting kom je misschien weer hindernissen tegen. Niet onbelangrijk is het vasthouden van je energie. Het energielevel een werkdag op peil houden is heel erg ingewikkeld.

In het burn-out natraject gaan we wandelend in op jouw dagelijkse energielevel en hoe jij de energie op peil houdt.

VIP gesprek van 4 uren

Heb je een luisterend oor nodig? Iemand die reflecteert op een situatie? Paul’s Buitencoaching biedt een vier uur durende wandeling aan waarin er alleen maar aandacht is voor jou.

Wandelcoach Paul

Wandelend gebruik ik de natuur als spiegel. Stiltemomenten mogen er zijn. Geen ongemakkelijke momenten van elkaar aanstaren en wachten op vraag of antwoord. Je bent onderweg met een luisterende, rustige, aardige, aimabele, geduldige, open, realistische, bewuste, ruimte gevende en eerlijke wandelcoach. Elke wandeling is gericht op jouw gewenste resultaat van het gesprek.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Paul van Venrooij
Paul’s Buitencoaching

Koningstraat 15
6371 LX Landgraaf

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.