Vind jouw wandelcoach…

Margaretha Smit-Keizer

Eigen Weg Wandelcoachpraktijk | Fluitenberg

Gespecialiseerd in wandelcoachen van professionals met (keuze) stress.

Eigen Weg Wandelcoachpraktijk

Soms kom je op een punt in je leven dat je voelt dat er wat veranderen moet. Je haalt geen of onvoldoende voldoening uit de dingen die je doet. Een burn-out of bore-out ligt op de loer of je bent herstellende hiervan. Je bent jezelf een beetje kwijtgeraakt en weet dat je dingen anders aan wilt pakken, maar kunt wel wat hulp gebruiken bij het hoe en wat.

Verken je eigen Oer en Stoer

In Drenthe vind je rust en ruimte. Trek je stoere stampers aan en ga mee op pad! Ontdek wat jouw volgende stap mag zijn. Zichtbaar jezelf durven zijn. Vol vertrouwen je eigen weg ontdekken. Speciaal voor eigenwijze avonturiers die op zoek zijn naar meer ruimte, rust en natuurlijke inspiratie.

Aan de slag!

Speciaal voor deze professionals heb ik het ‘Aan de slag’ traject ontwikkeld. In 6 wandelingen op pad. Een traject waarin we je dromen verkennen, innerlijke draken verslaan en durfspieren trainen. Aan het eind van het traject ontvang je je persoonlijke stappenkaart. Ik help je op weg van keuzestress naar keuzevrijheid, richting een nieuw avontuur in jouw leven.
(Misschien wel als ondernemer…)

Natuurlijke inspiratie

Naast dit traject bied ik wandelingen aan die 1-op-1 of met groepen te boeken zijn, met als doel rust of nieuwe inspiratie. Zaken vanuit een ander perspectief zien, door een andere bril, een nieuwe invalshoek. En vanuit deze verhelderende inzichten, kunnen jij of jouw team weer nieuwe stappen zetten of een andere richting inslaan. Buiten aan de slag zijn, geeft natuurlijke inspiratie!

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wandelcoaching of naar mij als coach?
Ik vertel je graag meer tijdens een gratis kennismakingswandeling.
Of neem een kijkje op mijn website.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Margaretha Smit-Keizer Fluitenberg

Margaretha Smit-Keizer
Eigen Weg Wandelcoachpraktijk

Fluitenbergseweg 29
7931 TA Fluitenberg

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.