Vind jouw wandelcoach…

Laura de Boer

Wandelhellper | Dedemsvaart

Ik coach mensen na ernstige zwangerschapsvergiftiging (Pre Eclampsie, Hellp-syndroom) en help hen zichzelf terugvinden. Zij vinden begrip en erkenning en ervaren weer rust in hoofd en lijf.

Een nare ervaring die voortduurt…

Je hebt – kort of lang geleden – te maken gehad met Pre Eclampsie of Hellp-syndroom. Je ervaart nog steeds of alsnog klachten waardoor je jezelf niet meer herkent en niet kan functioneren zoals je wilt. Je vindt nauwelijks erkenning voor je klachten en voelt je onbegrepen.

Jouw eigen horizon

In mijn coachtraject zet ik tijdens onze gesprekken natuuroefeningen en bewustzijnsoefeningen in die aansluiten bij jou en bij dat moment. Je zal merken dat ik naar jou luister zonder oordeel, dat ik vragen stel waarmee jij zelf tot inzichten komt en dat je je blik weer kunt richten naar waar jij naartoe wil: een fijn gebied op jouw horizon!

Waarom wandelen?

Wandelcoachen is bewezen effectief bij mentale klachten. De natuur is namelijk een omgeving waarin je eenvoudig tot rust komt. In beweging zijn zorgt er bovendien voor dat je brein meer in oplossingen denkt en dat ook nog eens op een creatievere manier. Daarbij helpt coaching jou nog meer, doordat een coach veiligheid biedt voor jouw verhaal, de juiste vragen weet te stellen en ook stiltemomenten van waarde laat zijn.

Laura: ervaringsdeskundig èn professioneel

In mij vind je een gelijke: we lopen letterlijk en figuurlijk naast elkaar. Ik heb ook Pre Eclampsie en Hellp-syndroom meegemaakt. De impact ervan herken ik dus en ik begrijp je. Je zult je bij mij vertrouwd en gehoord voelen; ik ben zowel ervaringsdeskundig als professioneel. Mijn wandelcoachtraject is specifiek voor wie met de gevolgen van Pre Eclampsie of Hellp-syndroom worstelt, ongeacht hoe lang geleden je deze ziekte(s) ervaren hebt.

Benieuwd of dit iets voor jou kan zijn?

Een kennismakingswandeling is gratis: al wandelend verkennen we je vraagstuk. Je kunt dan zelf aanvoelen of je meer stappen samen wil zetten. Je bent van harte welkom om contact op te nemen voor een kennismaking.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Laura de Boer
Wandelhellper

Dedemsvaart

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.