Vind jouw wandelcoach…

Karin van der Zwan

WandelWerk | Andijk

Als wandelcoach en (buiten)psycholoog ben ik gespecialiseerd in wandelcoaching en -therapie voor mensen met angst- en spanningsklachten, burnout, somberheid loopbaan- en andere vragen op het gebied van leven en werk.

Herstel van balans bij vermoeidheid, stress, burnout

Verlang je naar meer rust in je leven en in je hoofd? Naar innerlijke rust en een leven waarin je goed slaapt, minder piekert en vooral dingen doet die je energie geven en waar je blij van wordt?

Wandelen in de natuur heeft direct een ontspannend effect en van daaruit gaan we op zoek naar jouw verlangens en energiebronnen.

Loopbaan vragen

Loop je vast op je werk? Wil je wat anders maar weet je (nog) niet wat of hoe je het moet aanpakken?

Levensfase vragen

Ben je jong en ambitieus en druk met studie werk en je sociale leven? Voel je je soms overvoert met informatie en de druk van onder andere social media en weet je niet welke keuzes je moet maken?

Of voel je je eenzaam en maak je moeilijk contact met anderen?

Wil en doe je veel en wil je ook alles heel goed doen maar heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je werk, je gezin en alles wat er ‘moet’ en van je verwacht wordt.?

Wil je wel iets veranderen maar weet je niet goed waar je moet beginnen en verval je steeds weer in oude patronen?

Of ben je rond de vijftig en maak je een balans op: welke keuzes heb je gemaakt, hoe kijk je daar op terug? Doe je nog de dingen die je wilt doen, en die he energie geven? Wat is nog een grote wens of verlangen? Past het werk dat je doet nog bij je?

Misschien sta je op een kruispunt na een ingrijpende gebeurtenis zoals het kwijtraken van je baan, ziekte of beeïndiging van een relatie. Wat wil je in deze fase van je leven en loopbaan en hoe pak je dat aan?

Wandelend in de natuur coach ik je naar de antwoorden op deze vragen. Zodat je door de bomen het bos weer ziet. En je ontdekt waar je naar toe wilt en welke stappen je wilt zetten op weg naar nieuwe perspectieven.

Wandelcoachreizen

Twee keer per jaar kun je mee op wandelcoachweek in Spanje. In een kleine groep (max. 6) lopen we een gedeelte van een van de pelgrimspaden naar Santiago de Compostela. Zodra het kan zullen deze weken weer van start gaan. Meer informatie vind je op mijn website.

Heb je een vraag? Mail of bel me gerust!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Karin van der Zwan
WandelWerk

Oosterweg 14
1619 AC Andijk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.