Vind jouw wandelcoach…

John Steeman

John Steeman Relatiewandelcoaching | Castricum

Als wandelend relatie-en gezinstherapeut ben ik gespecialiseerd om jullie naar balans en duidelijkheid in je relatie te coachen. Mijn brede kennis en ervaring in psychiatrie, verslavingszorg, autisme en EFT helpen daarbij.Daarnaast coach ik jou, individueel naar zelfbewustzijn, meer energie en een positieve kijk op jezelf en je mogelijkheden.

Wandelcoaching met John Steeman brengt je relatie en jou als persoon in beweging.

Relatieproblemen

Ze beginnen vaak met kleine irritaties die zich langzaam opstapelen.

Hebben jullie er al eens over gepraat? En heb jij ook echt geluisterd, zonder onderbreking?

Stuit je in je relatie op onbegrip? Is er regelmatig wrijving in je relatie door misverstanden? Bedenk eens hoe het zou zijn als je samen met je partner uit die negatieve cirkel komt.

Daar help ik jullie bij.

Wandelcoaching is een uitstekende manier om te werken aan relatieproblemen. Al wandelend door de natuur, komen jullie op een prettige manier los van de omgeving en weer in contact met elkaar. Jullie krijgen nieuwe inzichten en een heldere blik op jullie relatie. Je komt ook mentaal in beweging. Er waait een frisse wind door je hoofd. Wandelen maakt je blijer, rustiger en minder gestrest.

Coachprogramma’s

Elkaar vinden

Je voelt je gevangen in je relatie. Of je hebt juist het gevoel te weinig bij elkaar betrokken te zijn. Het lukt niet meer om positief naar jullie relatie te kijken. Ontspanning tussen jullie beiden, elkaar weer bereiken, dat is wat jullie willen.

Tijdens het coachingsprogramma  ‘Elkaar vinden’ maak je weer echt contact met elkaar. Je leert de negatieve patronen herkennen in jullie manier van communiceren en je krijgt handvatten om elkaar te helpen uit die cirkel te stappen.

Opnieuw verbinden

Je hebt elkaar weer gevonden.

In het programma ‘Opnieuw verbinden’ focussen we op de ingesleten ruziepatronen, oude pijnplekken en de onderliggende gevoelens die daarbij horen. Omdat je die vaak onderdrukt, staan ze echte intimiteit in de weg.

Het opnieuw contact maken met die emoties motiveert je om anders te reageren en je ware behoeftes en verlangens kenbaar te maken. Bovendien krijg je door deze aanpak zelfinzicht. Dat heeft een positief effect op je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Individueel coachprogramma

Je hebt zorgen en verdriet. Je ervaart weinig plezier meer thuis of op je werk en bent

kritisch naar jezelf toe. Het lukt niet meer om je eigen grenzen te bewaken en je gelijkwaardig in je relatie(s) te voelen. Je cijfert jezelf weg. Door de zorg voor anderen ben je de grip op jezelf kwijt geraakt.

Tijdens dit individuele wandelcoachprogramma krijg je grip op je emoties en angsten, voel je je ontspannen, energieker en meer zeker van jezelf. Het vergroot je zelfbewustzijn, je zelfvertrouwen en je krijgt een positieve kijk op jezelf en jouw mogelijkheden.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

John Steeman
John Steeman Relatiewandelcoaching

Augusta de Witstraat 27
1902 PJ Castricum

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.