Vind jouw wandelcoach…

Jan Finkenflügel

Coaching by Nature | Gendringen

“WOW”. Eindelijk heb ik de tijd en energie gevonden om keuzes te kunnen maken en mijn doelen te realiseren.  Is dit wat jij ook wilt…. ???

Wat wil je echt?

 Als coach ga ik samen met jou op zoek naar jouw antwoorden. Dit doen we al wandelend aan de hand van drie essentiële vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

Met de door jou gevonden antwoorden ervaar je wat je echte wensen zijn en maken we een concreet plan om je doelen te realiseren om weer te kunnen genieten van datgene wat je doet.

Anders kijken

Als wandelcoach kijk ik met samen jou op een andere manier naar datgene wat jou al langere tijd bezig houdt. Met een frisse blik, gebaseerd op wat de natuur ons biedt, ontstaat er een veranderende bewustwording en komt er ruimte voor nieuwe inzichten. Dit leidt tot inspiratie en nieuwe energie om krachtig aan de slag te gaan.

Wat kun je bereiken met wandelcoaching?

Door met mij, al wandelend het gesprek aan te gaan werk je onder andere aan:

  • Een betere balans tussen privé en werk.
  • Een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.
  • Beter omgaan met kritiek en stress.

Personal wandel coaching

In tegenstelling tot executive en/of businesscoaches die gericht zijn op jouw vaktechnische ontwikkeling als professional richt ik me als wandelcoach vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Al wandelend op de mooiste plekken in de natuur kom je tot helemaal tot rust en verkrijg je weer nieuwe energie.

Diabetes type 2? Ik kan iets voor jou betekenen!

Als ervaringsdeskundige met diabetes type 2 weet ik dat regelmatig wandelen een positieve invloed kan hebben op de bloedsuikerspiegel. Dit programma is er speciaal voor jou om in beweging te komen en te blijven. In een kleine groep, al wandelend in een natuurlijke omgeving , delen we onze ervaringen en kunnen elkaar tips geven.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Jan Finkenflügel
Coaching by Nature

7081 BW Gendringen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.