Vind jouw wandelcoach…

Inge Vervoorn

Natuurtijd.nu | Drachten

– Openheid – Rust – Humor –
Wandelcoaching gespecialiseerd in chronische stress in privé- of werksituatie, overspanning en burn-out.

– Openheid – Rust – Humor –

Dat is wat je van me kunt verwachten. Ik ben Inge Vervoorn, wandelcoach en van oorsprong huisarts. In de natuur werk ik met jou aan je herstel, van een stressvolle periode in je privésituatie of op je werk. Ik ben gespecialiseerd in chronische stress, overspanning en burn-out. In het verleden heb ik hier als huisarts veel patiënten verder mee geholpen. Die ervaring neem ik bij het wandelcoachen mee de natuur in!

Goed onderbouwde begeleiding zonder wachttijd

Roald Pijpker heeft in Nederland onderzoek gedaan naar het effect van begeleiding in de natuur op het herstel van mensen met chronische stress en burn-out. Hij ontdekte zes natuurinterventies die een grote invloed hebben op het herstel. Specifiek deze interventies pas ik bewust toe in elk hersteltraject dat ik begeleid. Ik vind het belangrijk snel hulp te kunnen bieden en werk dus zonder wachttijd, je hebt nu lang genoeg jouw wiel uit proberen te vinden!

Hoe ziet een hersteltraject eruit?

Elk traject wordt opgebouwd op basis van jouw wensen en op basis van de klachten die je hebt. Eerst is het nodig om tot rust te komen en te erkennen hoe het nu echt met je is. Daarna brengen we de factoren in kaart die hebben bijgedragen aan het ontstaan van je klachten. Een belangrijke sleutel tot je herstel is het (her)ontdekken van de dingen die voor jou écht belangrijk zijn. Met behulp van opdrachten in de natuur begeleid ik je hierin. Als je dit voor jezelf helder hebt, dan word je zekerder in je toekomstige keuzes en kun je weer je eigen balans gaan vinden.

Maatwerk bij Natuurtijd.nu

Geen traject is hetzelfde. Dat maakt dat het precies aansluit bij wat je nodig hebt. Het verrast me steeds weer hoe goed de combinatie van beweging, natuur, tijd, persoonlijke aandacht en verdiepende opdrachten werkt.

Zet jij de eerste stap?

“Zie je door de bomen het bos niet meer? Laten we dan het bos eens van dichterbij bekijken!” Onder dit motto maak ik graag kennis met je, om te kijken wat wandelcoaching voor jou kan betekenen. Zet jij de eerste stap?
Dan gaan we binnenkort aan de wandel!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Inge Vervoorn
Natuurtijd.nu

Drachten

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.