Vind jouw wandelcoach…

Georgette Mulder

Praktijk voor stressmanagement en PMT | ‘s-Hertogenbosch

Gespecialiseerd in wandelcoaching en psychomotorische therapie. Voor alle volwassenen met angst , depressie, en spanningsklachten. En speciaal voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek.

Als wandelcoach loop ik samen met jou de weg naar meer rust en zelfvertrouwen. Je leert weer contact te maken met je lichaamssignalen, je emoties, je wensen en je grenzen. Je ontdekt de, voor jou passende, manieren om met spanning om te gaan. Je bouwt weer vertrouwen op in jezelf en weet weer welke weg je wilt gaan, weg van je valkuilen.  En je ontdekt de kracht van de natuur, die rust , energie en inspiratie kan geven!

Bewegen en stil staan

Balans tussen bewegen en stil staan is mijn rode draad. Beweging is ontwikkeling, vernieuwing, groeien, loslaten.. Stil staan is bewust zijn, bezinning, rust nemen, berusten soms.   Wandelen is in beweging komen, onderweg gaan.  Durven stil staan: wat voel je nu? , wat zie en hoor je?  Hoe adem je? In het onderweg zijn je bewust worden van wat goed voelt en past bij jou en wat niet. Nieuwe wegen bewandelen en het oude achter je laten. En zo ontstaat een nieuwe balans: tussen voelen en denken, tussen vertrouwen op jezelf en vertrouwen op de ander, tussen zorgen voor je zelf en zorgen voor de ander. We richten de aandacht op je kracht en het positieve zodat je tevreden bent met wat je kunt en met wat je niet kunt.

Niet (weer) in therapie

Iedereen kent wel zware tijden in haar of zijn leven. Maar soms raak je zo uit balans dat je terug valt in overlevingsstrategieën. Die niet helpend zijn, maar je steeds verder in de negatieve cirkel laten glijden. Als je je al eens in therapie bent geweest maakt dit je extra kwetsbaar. Zie je wel dat je mislukt? Je weet dat je even hulp nodig hebt, maar wilt niet weer in een lang therapietraject, weer op een wachtlijst, weer opnieuw beginnen. Wil je zelf actief uit de valkuil klimmen? Lekker buiten, kort en krachtig. Met aandacht voor wat in het hier en nu helpend is? Terug naar jouw kracht en zelfvertrouwen?
Dan is wandelcoaching iets voor jou.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Georgette Mulder
Praktijk voor stressmanagement en PMT

De Vutter 15
5221 BD ‘s-Hertogenbosch

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.