Vind jouw wandelcoach…

Fred Raps

FredRapsbuitencoach | Haarlem

Begeleiding door wandelcoaching bij verbetering in de omgang met spanningen en werkdruk.

Waarom wandelcoaching?

Wanneer je merkt dat je energie en plezier in je werk is omgeslagen naar een gevoel van sleur, angst, spanning en somberheid, dan kan mijn wandelcoaching veel voor je betekenen. Naar buiten gaan, in beweging komen, afstand nemen van het bekende en ervaren van de natuurlijke omgeving zijn daarbij ondersteunend. Alles om je heen groeit naar het licht en er is beweging in actie en rust in de cyclus van dag en nacht en de seizoenen.

Inzicht

In onze gesprekken gebruiken we natuurlijke omgeving als inspiratie: door de kenmerken als rust, kracht, acceptatie en aanpassing zal je worden aangespoord tot zelfreflectie. Er zal meer inzicht in je eigen functioneren ontstaan. Je wordt je meer bewust van je vastgelopen waarden, aannames en patronen in je denken en handelen. Je activeert je innerlijke lichtbron waarin je wensen, talenten en vaardigheden al besloten liggen.

Het is jouw proces. Ik zal je spiegel zijn en je daarin begeleiden. Jij doet het werk, ik stimuleer je om jezelf daarbij uit te dagen. Daarin ligt mijn kracht en passie.

Energie

Door te wandelen en je zintuigen voluit te openen, ga je je energieker voelen. In de natuur kun je creatiever denken en in het bewegen in de buitenlucht ontstaat ruimte en ontspanning. We doen allerlei oefeningen die aansluiten bij jouw proces. Denk bijvoorbeeld aan het richten van je aandacht met behulp van je zintuigen, mindfulness en meditatie en door het gebruik van voorwerpen uit de natuur, symbolen, fotografie en film.

Hoop en groei

Door verworven inzicht en een energieker gevoel zal je gemakkelijker je verlangens vrij kunnen maken. Je voelt je lichter en krijgt weer de regie over je eigen beslissingen en handelen. Ik begeleid je in de te nemen stappen om je doel te bereiken.

Wandelprogramma

We beginnen met een gratis kennismaking van een half uur. Hierin stel ik mij voor en jij vertelt over de reden van je aanmelding. Als het klikt, dan spreken we de eerste serie coachwandelingen af en stuur ik je een overeenkomst. Een coachwandeling duurt ongeveer een uur.

Na het afgesproken aantal wandelingen blikken we terug. Wat was helpend, wat wil je anders?  Is het de moeite waard om verder te gaan? Dan volgt een tweede serie wandelingen tot jij besluit dat het genoeg is.

Locatie

Tussen Hillegom en Alkmaar. We overleggen samen over een voorkeur voor bos, duin of strand.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Fred Raps
FredRapsbuitencoach

Piet Heinstraat 7
2014 AR Haarlem

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.