Vind jouw wandelcoach…

Claar van Houtum

Claar coaching | Alphen aan den Rijn

Heb jij, 20-er of 30-er, last van stressklachten of wil je die juist voorkomen door er vroeg bij te zijn? Kom dan met mij wandelen naar meer rust, ruimte en energie!

We leven in een wereld waarin alles kan en iedereen een ster is. Althans, dat is wat we zien op social media. In de realiteit wordt verwacht dat je alles doet wat je leuk vindt, dat allemaal aan kan en ook nog aan anderen denkt. Voor de meeste mensen is dat teveel. Het levert onzekerheid, slaapproblemen en soms zelfs fysieke klachten op.

Vooral bij de groep 20-ers en 30-ers; je bent jong, enthousiast en je wilt wat bereiken. Je gaat er vol voor. Daarvoor is het belangrijk zelf keuzes te maken op basis van wat jíj wil, wat je energie geeft en waar jij goed in bent. Dat kan best spannend zijn als anderen iets anders van je verwachten of onduidelijk zijn over hun verwachtingen. Ik help je te vinden waar je echt energie van krijgt. Ik help je te kiezen voor het plezierige en succesvolle pad.

Wees er vroeg bij

Hoewel veel mensen pas aan hulp gaan denken als ze ernstige klachten hebben, of erger nog, al burn-out zijn, is het veel effectiever of die stadia voor te zijn. Vaak weet je het een tijd van te voren al wel: je slaapt slecht, piekert veel, drinkt misschien een glaasje meer dan je eigenlijk wilde op de vrijdagmiddagborrel of bent thuis kort af. Zou het niet fijn zijn, om niet méér klachten te krijgen, maar juist van deze milde klachten af te stappen? Weer met passie en energie naar je werk te gaan en ’s avonds vrolijk thuis te komen? Ga mee wandelen, ik help je erbij!

Als je toch al iets verder bent

Het kan frustrerend zijn; horen dat je er eerder bij had moeten zijn. Je had al weinig energie en hoort nu ook nog eens dat je dat had kunnen voorkomen. Niet getreurd, je kunt nog steeds aan de slag met verbetering! Met hulp van de natuur, de ontspanning van buiten zijn en rustig wandelen, bedenken we samen wat jou het meest rust en energie geeft. Stapje voor stapje gooien we samen jouw roer om. Klinkt dat goed? Trek je schoenen aan, we gaan naar buiten!

Tijdelijke stress in specifieke situaties

Stress hoeft niet continu te zijn om vervelend te zijn. Stress bij presentaties of sollicitaties kan bij voorbeeld, als het geen gezonde spanning is, erg vervelend zijn. Dagen van tevoren pieker je al, slaap je slecht. Je voorbereiding leidt er misschien wel onder en daardoor weet je helemaal zeker dat het niets wordt. Tijdens het moment dat je er echt moet staan, kom je niet uit je woorden, krijg je een black out of praat je veel meer dan je eigenlijk wilde. Je weet dat meer waard bent, maar hebt niet de indruk dat anderen dat aan deze prestatie afzien. Gelukkig kunnen we ook deze spanning milder maken. We kijken waar je spanning vandaan komt en hoe we voor jou een manier kunnen vinden om met meer zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Hoppa, aan de slag. Ga je mee?

Bezoek voor meer informatie de website van Claar
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Claar van Houtum
Claar coaching

Alphen aan den Rijn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.