Workshop ‘Ontdek het Vak van Wandelcoach’

Wil je vrijblijvend meer te weten komen over het vak van wandelcoach? Kom naar een van onze workshops, voor uitgebreide informatie over de inhoudelijke én zakelijke aspecten van het vak.

De vraag naar coaching en hulpverlening in de natuur neemt toe. Het is een flinke trend die goed op gang aan het komen is. Huisartsen verwijzen naar wandelcoaches en wandelcoaches vinden ook banen binnen organisaties.

Het Coach Bureau werkte mee aan wetenschappelijk onderzoek naar het effect van wandelcoaching, en de onderzoeksgroep waardeerde onze wandelcoaching met een 8,7.

Er gaat enorm veel veranderen op dit gebied. Dat is heerlijk en hoopgevend want het beroep van Wandelcoach is natuurlijk, uitdagend, betekenisvol en geeft enorm veel voldoening. Wandelcoach is echt een beroep van de toekomst!

Wil jij meer weten over het vak van Wandelcoach?

 • Vraag je je af wat het vak van Wandelcoach inhoudt? En of dit bij je past?
 • Wil je (al langer) Wandelcoach worden maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?
 • Ben je al coach maar vraag je je af hoe je de natuur hierbij kunt inzetten?
 • Ben je bevlogen voor natuur en wandelen en wil je mensen op een effectieve, compassievolle en resultaatgerichte manier coachen naar voldoening, succes, plezier en gezondheid in hun leven?
 • Wil je hierbij leren hoe je een vliegende start kunt maken met een professioneel en goedlopend wandelcoachbedrijf?

Dan is de workshop ‘Ontdek het Vak van Wandelcoach’ echt iets voor jou.

Tijdens deze workshop ontdek je:

 • Het vak van professioneel Wandelcoach
  Hoe kun je succesvol, met enorm veel plezier en zeer goede resultaten, betekenisvol wandelcoachen? Wat is de unieke waarde van wandelend coachen in de natuur? Wat zijn de recente ontwikkelingen op het gebied van wandelend coachen waarmee wandelcoach een beroep van de toekomst is?
  .
 • Wandelcoach-oefeningen
  We gaan De Boom In! We doen aantrekkelijke oefeningen waarbij je meteen het effect van de natuur en het wandelen ervaart. Als je al mensen coacht kun je de oefeningen direct toepassen met je coachees.
  .
 • Is het vak van Wandeloach iets voor jou?
  Denk je erover om wandelcoach te worden, dan merk je meteen of het vak iets voor je is. Je weet dan ook of je onze post-hbo Wandelcoach Opleiding of de geaccrediteerde post-hbo Opleiding tot Register Wandelcoach zou willen volgen.

Natuurlijk kun je al je vragen stellen en met andere geïnteresseerden van gedachten wisselen.

Praktische informatie

Wanneer?

Op dit moment hebben we nog geen exacte datum voor onze eerstvolgende workshop. We zullen die uiteraard op onze website vermelden.

Wil je direct bericht ontvangen als er een nieuwe workshopdatum bekend is? Meld je dan hier aan voor ons gratis 2-wekelijks E-zine, dan lees je het als eerste.

Waar?

De workshop vindt plaats in De Veldkeuken, Koningslaan 11a, 3981 HD Bunnik, op het prachtige landgoed Amelisweerd in Bunnik.

Wat kost het?

De prijs van deze workshop is slechts € 25 (vrij van btw).